+36 30 925 99 15     info@flex-sport-samy.hu

0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

2017. Június 24-én a Kapusháborún teszteljük a SAMY pályakijelölő szalagokat, minden pályát ezekkel a szalagokkal fogunk kijelölni. 

A kapusoknak és a bíróknak a Spielfeld-TO-GO szalogok fognak segíteni a rendkívül izgalmas és színvonalas mérkőzések lebonyolításában.

Mi is az a SAMY pályakijelölő szalag?

A szalag vízlepergető impregnáló anyaggal kezelt. Eredeti hosszúságának a duplájára nyújtható és műanyag cövekek segítségével, a szalagba szőtt nyílásokon át vezetve, a talajba rögzíthető. A lebontás ennél gyorsabban és ugyanolyan könnyen megy.

 

A Spielfeld-TO-GO sok sportágban és minden teljesítményszinten bevethető. A csapatok jó tapasztalatokról számolnak be más területeken is, pl. koordinációs, futó- és ugróedzéseken, ahol cikkcakk irányban, megemelt szalagvonalakat és hasonlókat építettek fel.

 

Gyerekjáték a felépítés és lebontás

Egészen egyszerűen működik

1. A felépítés és lebontás gyorsan és egyszerűen megy, miután a működés módjával a gyakorlatban megismerkedünk. Gyerekjáték felépíteni

2. Legjobb, ha a felépítést a szögletzászlónál vagy az egyik kapu mellett kezdjük el. A szalagot az első nyíláson keresztül a műanyag horog segítségével a talajba rögzítjük. A műanyag horgok behelyezése előtt, a mellékelt lyukasztóval előzetesen egy lyukat kell szúrni (ekkor a lyukasztót fordítsuk el egy kicsit), száraz talaj esetén mindenképpen. Bombabiztosan tart

3.  A további rögzítéshez kb. 15-20 méterenként nyomjunk a talajba egy műanyag horgot a szalag nyílásán át. A kijelölő szalagot rögzítsük egyszerűen a sarokpontokon és 90 fokos szögben feszítsük tovább. Plusz a végén a kapukat (kapufákat) ráállíthatjuk a kijelölő szalagra. Gyors lebontás

4. A SAMY pálya lebontásakor először is távolítsunk el minden horgot. A feltekeréskor arra kell figyelni, hogy a szalagot ne tekerjük túl szorosra, és lehetőleg ne csavarodjon meg. A használat után minden darabját csomagoljunk be a dobozba, s már vihető is, rendelkezésre áll a következő használatra.

 

Rendkívül rugalmas használat

A pályakijelölési rendszer (SAMY = Sports Area Marking) gyorsan és egyszerűen jelöli ki egy vagy több mini és kicsi, valamint nagy pálya (max. 300 m kerületű) külső vonalait.

Spielfeld TO GO Flexibel einsetzbar 2

 

Mozgatható/mobilis

A Spielfeld-TO-GO egy pálya, amit magunkkal vihetünk. A kézhez álló dobozba csomagolt pályát bármilyen helyen, füvön vagy csarnok padlóján felépíthetjük és aztán nyomtalanul eltávolíthatjuk.

spielfeld to go mobil einsetzbar

 

A pályamunkások álma! NEM hagy nyomot a pályán!

A Spielfeld-TO-GO örömet okoz a pályagondnoknak, mert a játék után nyomtalanul eltávolítható és bármely helyen újra felhasználható.

spielfeld to go spurenlos entfernbar

 

Ha meg szeretnéd rendelni: http://www.flex-sport-samy.hu/samy-labdarugas/spielfeld-to-go

 

További részleteket itt találsz a kapusháborúról: www.kapushaboru.hu


Ezt nézted már?

SAMY - Spielfeld-To-Go

FLEXVIT - A Band For Life

Partnereink

szkita sport gold logo
samy logo de
saller logo2