+36 30 925 99 15     info@szkita-sport.hu

 
0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

ULTIMATE-TO-GO

Speciális pályakijelölés a frizbi sport (Ultimate Fresbee) számára
Cikkszám : 30818
Kategória : SAMY - Frizbi
Szállítás MPL - Házhozszállítás 1.500 Ft
Fogyasztói ár49.000 Ft
Ár / kg
Szín
Válasszon variációt
samy-produkte-ultimate-to-go-500-48
samy-produkte-spielfeld-to-go-500-25
samy-produkte-ultimate-to-go-500-37
Leírás

Általános információ

 

A SAMY Ultimate pályakijelölő (UFM) rendszer funkciójában és egyszerű kezelésében a világon teljesen egyedülálló. Lehetővé teszi a csapatoknak, hogy rövid idő alatt felépíthessenek egy pályát – a parkban, a focipályán, vagy ahol egyébként is szokták.

A mi Spielfeld-To-Go szettünk, a frizbi sport különleges követelményei és a frizbi közösség visszajelzései alapján fejlesztettük ki az UFM-t. Tartalmazza mind a szükséges gólvonalakat, mind a töréspontokat, és lehet választani hozzá a neonnarancssárga szalag kiegészítő változatait.

 

ULTIMATE-TO-GO – praktikus minden frizbicsapat számára

A szalag vízlepergető impregnáló anyaggal kezelt. Eredeti hosszúságának a duplájára nyújtható és műanyag cövekek segítségével, a szalagba szőtt nyílásokon át vezetve, a talajba rögzíthető. A lebontás ennél gyorsabban és ugyanolyan könnyen megy.

Az Ultimate-Field-Marking-ot (UFM) használta már néhány tornán több nemzeti és nemzetközi csapat, egészen a német válogatottal bezárólag. Mivel a rendszer viszonylag új, hetente érkeznek újabb információk, amelyek mutatják az Ultimate-Sport előnyeit. A csapatok jó tapasztalatokról számolnak be más területeken is, pl. koordinációs, futó- és ugróedzéseken, ahol cikkcakk irányban, megemelt szalagvonalakat és hasonlókat építettek fel.

ultimate to go mobil einsetzbar

Gyerekjáték a felépítés és a lebontás

Egészen egyszerűen működik

1. A felépítés és lebontás gyorsan és egyszerűen megy, miután a működés módjával a gyakorlatban megismerkedünk.

Gyerekjáték felépíteni

2. Legjobb, ha a felépítést a szögletzászlónál vagy az egyik kapu mellett kezdjük el. A szalagot az első nyíláson keresztül a műanyag horog segítségével a talajba rögzítjük. A műanyag horgok behelyezése előtt, a mellékelt lyukasztóval előzetesen egy lyukat kell szúrni (ekkor a lyukasztót fordítsuk el egy kicsit), száraz talaj esetén mindenképpen.

Bombabiztosan tart

3. A további rögzítéshez kb. 15-20 méterenként nyomjunk a talajba egy műanyag horgot a szalag nyílásán át. A kijelölő szalagot rögzítsük egyszerűen a sarokpontokon és 90 fokos szögben feszítsük tovább. Plusz a végén a kapukat (kapufákat) ráállíthatjuk a kijelölő szalagra.

Gyors lebontás

4. A SAMY pálya lebontásakor először is távolítsunk el minden horgot. A feltekeréskor arra kell figyelni, hogy a szalagot ne tekerjük túl szorosra, és lehetőleg ne csavarodjon meg. A használat után minden darabját csomagoljunk be a dobozba, s már vihető is, rendelkezésre áll a következő használatra.

 

SAMY - Spielfeld-To-Go

FLEXVIT - Bands Reloaded

Partnereink

szkita sport gold logo
samy logo de
saller logo2